SAFB 2014

de boogddan

Bogdanfoto

Astazi la ora 16.00 a avut loc vernisajul celei de-a  IV-a ediție a Salonului Artiștilor Fotografi din București in sala de expozitii a magazinului F64. Editia de anul acesta a fost dedicata Zilei  Artei Fotografice din România si este organizata de Asociației Artiștilor Fotografi din România.
In cadrul salonului fiecare fotograf a participat cu cate 4 fotografii digitale in cadrul a unei singure teme la alegere (sectiunea color). Fotografiile au fost proiectate atat in salonul expozitional, cat si pe monitoarele amplasate in cadrul magazinului, urmand ca  imaginile acceptate în salon vor fi prezentate în mai multe orașe din țară.
Juriul acestei editii alcatuit din Eugen Negrea, Emanoil Pârvu,  Dan Bădescu,  Mircea Cinteză si Gabriel Tudosescu a ales primele noua imagini in ordinea valorii lor artistice si i-au recompensat cu medalii de aur, argint si bronz precum și cu 3 mențiuni AAFR.
In cadrul Salonului Artiștilor Fotografi din București din acest an, au expus cate doua fotografii si cativa artisti fotografi, membri consacrati ai AAFR: Alexander Vajaianu, Andrei Pandele, Aurel Vîrlan, Dan Bădescu, Dan Dinescu, Dumitru Mociorniță, Emanoil Pârvu, Eugen Negrea, Florin Andreescu, Gheorge Georgescu, Gheorghe Dumitru Maican, Lucian Pârvulescu, Marcel Oltean, Mircea Cinteză, Nic Hanu și Viorel Simionescu.
Invitatul special al SAFB 2014 a fost Norman s.k. Lau care este președintele de onoare al Federației Artiștilor Fotografi din Asia (FAPA) si care a expus de asemenea tot doua fotografii.

Reclame